Biertje met Pablo
Door: Fudith
Blijf op de hoogte en volg Judith
21 Januari 2011 | Tanzania, Arusha
wilde eigenlijk geen verhaaltje plaatsen maar heb nog 20 minuutjes internet tijd over.
Gister in het begin van de avond nog een biertje gedronken met Pablo en Peter (de chauffeur). Was erg gezellig, maar aangezien we vroeg de lunch hebben gehad kwam ie al wel een beetje aan. Dus tussen door toch maar even weg om wat te eten. Tegenover ons slaapplekkie zit een nieuwe eettent. Vorig jaar was die nog niet open, dus die maar eens uitgeprobeerd. Een afrikaanse mix grill met patatekes, nou wat was dat lekker. Lekker gekruid vlees, super. Na de tijd nog ff terug voor een drankje "for the road" zoals Pablo dat zo mooi noemt. Pablo wilde wel een keer voor ons koken vertelde hij. Baukje zei al, een andere keer. Nou daar was ik het niet helemaal mee eens aangezien we vandaag hier ook nog de hele dag zijn. De volgende keer hoor ik hier in Arusha zo vaak, en dan komt de volgende keer dan is het weer de volgende keer enz enz. Die grapjes hier in Arusha ken ik inmiddels wel dus dacht, hier gaan we het ff anders aanpakken. Vanavond gaan we dus naar Pablo om te eten. Emanuel, een andere vriend die inmiddels ook was aangeschoven wilde hem wel helpen. Hij is vroeger kok geweest dus we verwachten er natuurlijk wel wat van. We wilden natuurlijk wel zien hoe ze kookten enzo, maar dat wilden ze niet. Tja, is ook natuurlijk ook not done hier dat mannen koken. Dus wij willen middels wat foto's een keer het tegendeel bewijzen. We hebben dus met Peter de chauffeur afgesproken dat hij ons op tijd ophaalt om stiekum toch wat van hun kookkunsten te kunnen zien ;).
Verder vandaag nog lekker rustig aan. Vanmorgen al een telegraafje gekocht van gister. Natuurlijk wel eerst de hele krant bekeken of de datum wel klopt, want die truc ken ik inmiddels ook wel. De buitenkant van gister en de rest van een week ervoor. Verder nog even over de souvenier markt, kijken of we nog wat leuke dingen voor weinig kunnen scoren.
En buuf, die gipsvlucht kun je waarschijnlijk ook al wel boeken aangezien deze boldergait gister bijna weer op de plaat is gegaan. Hoe is het verder met de kippen, al aan het broeden en dan dit keer wel op eieren of is alles nog rustig.
Groeties,
Fudith.
23 Januari 2011 - 05:08
JOHO:
He Judith en Baukje,
En hoe was het eten?? Konden ze een beetje koken? Heel veel plezier en succes nog daar!
Groetjes Jolanda -
23 Januari 2011 - 12:10
Agnes:
Ja, wat betreft de kippen die missen jou wel. Ze zijn allemaal van de leg. Niet één eitje voor ons.
Maar ja bij de plus zijn ze wel te koop.
Leuk om al die enthousiaste verhalen te lezen van jou. Je komt toch wel terug of niet, want al die huwelijksaanzoeken..... je weet maar nooit.
Groetjes van de buufjes -
23 Januari 2011 - 12:34
Carolien:
Hallodiejee,
Het lijkt wel of jullie alleen aan het eten en drinken zijn, ha ha. En nu op weg naar de hangmat en palmboom, heerlijk. Ik doe het vandaag met de bank en een kale linde waarop ik uitkijk vanaf mijn CV verwarmde huiskamer. Verschil moet er zijn hè.
Groetje Caro.