We zijn over!
Door: Fudith
Blijf op de hoogte en volg Judith
12 Januari 2011 | Tanzania, Dar es Salaam
Nou we zijn over, de reis verliep erg goed. Vliegtuigen allemaal mooi op tijd. En lekker luxe, we hadden ons eigen tv scherm en we konden zelf kiezen wat we wilden. Dus mooi 2 filmpjes gekeken, lekker muziek luisteren en de tijd gewoon uitzitten.
In Dar aangekomen ging het ook behoorlijk snel (en lekker warm, 28 graden :) , normaal op KIA sta je bij de douane nogal lang in de rij maar was hier direct aan de beurt. Het laatste stukje van Nairobi naar Dar was het vliegtuig ook al aardig leeg, dus konden er ook niet heel veel in de rij staan. Bij de bagage duurde het wat langer, maar toch heeft mijn koffer de reis ook weer doorstaan. Totdat 's nacht het slot niet meer los wou!!! Na veel breken en met mijn Mc Gyver mes is het toch nog gelukt gelukkig. Maar goed, op Dar verder geen bagage controle en toen weer op naar de rij mooie donkere mannen met de naambordjes. Alleen die van ons natuurlijk niet. Wij met zijn drieen naar de auto tot Anania ineens bedenkt dat ie de chauffeur kwijt is, haha. Maar die had ie al snel weer gevonden. Wij in een luxe wagen naar ons hotel wat Anania geregeld had. Ze hadden even wat problemen om het weer te vinden maar toch is het gelukt ;). PARADISE HOTEL, mooier kun je toch niet beginnen. Is een leuk hotelletje net buiten het centrum, de grootste kamer waarin ik ooit heb gelegen hier in Tz, en ook nog lekker geslapen.
Vanmorgen het ontbijt was ook dikke prima. Lekker vers fruit, was toch wel een tikkie vergeten dat dat hier toch veel lekkerderder is dan in tukkerland, en brood met een gebakken eitje. Dus... we kunnen er weer tegen aan voor vandaag.
Zometeen met Anania op stap wat boodschapjes doen. Buskaartje voor morgen kopen, dan reizen we door naar Same. Centjes uit de muur trekken, mobiel nr kopen enz enz. Daarna gaan we de school van Anania even bekijken. Het zal er niet druk zijn aangezien het vandaag hier public holiday is.
Nou ga der weer vandoor. Hopelijk is er in Same ook internet voor een volgend berichtje snel.
Salimia,
Judy.
12 Januari 2011 - 10:10
Chantal:
Goed om te horen dat jullie veilig zijn geland in DAR, morgen lekker op doorreis naar Same!! Het klinkt allemaal heerlijk zonovergoten, in een paradise resort..... en mooie donkere mannen, wat wil Fudith nog meer...
Maak er een gezellige tijd van, we blijven je volgen via je site!!
Henig an en good goan!!
Groeten Sjaan -
12 Januari 2011 - 10:50
Anita:
Mooi hoor. En nu genieten maar... -
12 Januari 2011 - 15:06
Agnes:
Hoi Judith,
Mooi dat de reis goed is verlopen en dan ook nog zo'n mooi hotel en lekker ontbijt.
Wat wil je nog meer.............
Veel plezier.
Groetjes van de 4 buufjes -
12 Januari 2011 - 17:14
Dianda:
Fijn dat jullie weer veilig zijn aangekomen en dat je een goede reis hebt gehad.
Het is hier ook allemaal goed. Ben vanmorgen met TWEE graden naar mijn werk gefietst en ben in de REGEN weer terug gefietst. Dus helemaal NIET jaloers op die 28 graden. (hum,hum)
Nou, geniet nog lekker van je welverdiende vakantie. Ik ben weer benieuwd naar jullie prachtige verhalen.
Groetjes -
12 Januari 2011 - 19:02
Carolien:
Hey die Fudith,
Ik heb toevallig ook een mango gegeten vandaag. Denk niet dat jij jaloers op de smaak zou zijn, ha ha. En die lekkere mannen zijn ook en geen velden of wegen te bekennen hier! Of komt dit door het slechte zicht i.v.m. de zeer grauwe lucht hier?!
Enjoy,
Groetje Caro. -
12 Januari 2011 - 19:03
Martine:
Fijn dat je goed bent aangekomen. Het is leuk om je nu al te kunnen volgen, we wensen je veel plezier, geniet van het warme weer en die mooie donkere mannen ;-) .
groetjes Martine -
13 Januari 2011 - 10:07
Sabine:
Ha Judith,
klinkt goed en lekker warm. Hier regent het onafgebroken en is het saai grijs pff. Ik heb weinig energie de laatste tijd maar jou verhaal helpt wel te zien dat het ook anders kan!
succes ermee
ik kijk uit naar je volgende verhalen.
groetjes
sabine -
13 Januari 2011 - 11:58
Geke:
Heel, heel veel succes deze weken.
H.g Geke -
14 Januari 2011 - 18:16
Kristel:
Leve je Mc Gyver mes! Hoe heb je dit dan door de douane gekregen?! Hahaha!
X Kris